Kulkom-kveld

logo4
Denne kvelden ble det invitert til pizza, brus og en hyggelig samtale med 3.årsstudenter. På denne kvelden fikk vi vite masse om hvordan de forskjellige fagene arter seg, men vi hadde også tid til litt koselig prat og betryggende ord om Kulkom-utdanningen.

Arrangementet hadde god oppslutning og PU fikk mange gode tilbakemeldinger. Det er nok trygt å anta at de som deltok på denne kvelden ble sikrere i sitt valg og fikk mye utbytte av det 3.årsstudentene hadde å si.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s