Hyttetur 2012

Remi Aure Reksten
Remi Aure Reksten

En solfylt helg i oktober trasket 21 kulkom-studenter med godt mot opp til Småbruket i Bærumsmarka.

Det ble en lang og våt tur, men det flotte humøret forsvant aldri da de visste at på toppen av fjellet ventet god mat og drikke. Fredagen gikk for det meste til ekspedisjon rundt om og i hytta, hvor alle fant seg til rette både i sola og i sofa. Mat og drikke ble utover kvelden forbrent bort i sang, latter og turning rundt hyttas takbjelker.

Lørdags morgen våknet alle friske og raske, klare for rebusløp og andre morsomheter som hyttekomiteen hadde stelt i stand. Etter en stor frokost måtte alle bokstavelig talt bevege seg over stokk og stein rundt hytten, for å finne frem til ulike poster som inneholdt både fysiske og mentale utfordringer. Dette synet nøt dommerpanelet godt av på avstand mens de øvde på egenkomponert sang til ære for deltakerne, som de fremførte ved endt løp.

Tacobuffet og beat for beat ble ingrediensene som utgjorde enda en suksess av en kveld. Alle ble varme i trøya, og inspirert av rebusløpet gikk det etter hvert sport i å komponere nye sanger som de ulike rebus-lagene fremførte.

Søndags formiddag gikk med til rengjøring av hytta og endte med tur i samlet tropp hjem. Alt i alt var hytteturen 2012 en suksess hvor alle lærte hverandre bedre å kjenne.

Vel møtt til ny hyttetur neste år!

Under kan dere se en film fra hytteturen, laget av Remi Aure Reksten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s