Bedriftsbesøk hos Telenor

telenor

Fredag 12. oktober reiste 24 kulkom-studenter til Fornebu på bedriftsbesøk til Telenor.

Der ventet sjefen for internkommunikasjon, Kai Rosenberg. Kaffe og te ble servert før vi ble ført inn i et flott auditorium. Her fikk vi en gjennomgang av programmet for dagen, før vi ble ført inn i et nytt rom. Hva som møtte oss der var et såkalt visionarium, med en stor skjerm og kinoseter. Med 3D-brillene på fikk vi se en kort film om Telenor og deres kommunikasjonsstrategier.

Tilbake i auditoriumet fikk vi en gjennomgang av hvordan Telenor driver sin internkommunikasjon. Internkommunikasjonen i Telenor kan være krevende da de har kontorer i flere land, hvor faktorer som tidsforskjell og forskjeller i språk og kultur spiller inn. En løsning på dette er deres intranett, hvor alle kan chatte med hverandre og enkelt dele informasjon.

Etter en kort pause ble det en gjennomgang av Telenors eksternkommunikasjon. Under dette kom tema som medier og markedsføring. Avslutningsvis fikk vi stille spørsmål. Etter endt foredrag fikk vi en stor og god lunsj av Telenor. Med dette kunne vi si oss mer enn fornøyde med bedriftsbesøket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s