Kulkom sitt 10-års jubileum!

Torsdag 5. September fylte Kultur og kommunikasjon 10 år!

Dette ble feiret tre dager til ende, med en storslagen fest på torsdagen. Det hele begynte på tirsdag 3. september da kulkom hadde sitt telt stående som en del av teltlandsbyen utenfor SV-fakultetet, som for øvrig hadde 50-års jubileum samtidig. Her var det pyntet med bøker og handlenett, en installasjon av manifesteringen av Bronnfenbrenners menneskemodell med en «kulkom vennlig» utvidelse, (enklere forklart; en uro!) Samt en vegg med titler fra tidligere kulkom-bacheloroppgaver.

Vi hadde også laget en film som oppsummerte de siste årene med kulkom, der det blant annet var et intervju med en tidligere kulkom-student.

På torsdagen var vi samlet i auditorium 1, i Eilert Sundts hus, som hadde blitt pyntet og staset opp for anledningen. Vi minglet med nye og «gamle» kulkommere, ble servert noe godt i glasset og fikk noe å tygge på. Programleder Anne Krogstad åpnet det hele med en flott introduksjon, med mye begeistring. I løpet av kvelden fikk vi flott sang fra guttene i kulkom, også kjent som communicarer, et inspirerende foredrag av Ivar Frønes om fortellinger, taler ved avtredende leder for PU, Eirik Jørgensen, og nåværende leder Amund Heggelund, samt en visning av filmen for jubileet. Festen fortsatte videre på SV-fakultetes pub, U1. Der var det stemning med dans og musikk. Studenter, tidligere studenter, programledere, professorer og studieveiledere var selvfølgelig med! Kulkom-studentene har også eget band, og gjorde en braksuksess med sine mange, gamle klassikere. For en kveld!


(trykk på hvert bilde for å se dem i full størrelse)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s