Filmvisning: This is England

THISISENGLAND_quad_new

Tirsdag kveld, 4.februar, samlet kulkommere seg hjemme i stua til medstudent Veronica for å se filmen This is England.
Handlingen i filmen er lagt til England i 1983 og skildrer en ung gutts oppvekst og hans vennskap med en gjeng skinheads. Filmen er utgangspunktet for en av emneoppgavene til studentene som går førsteåret på KULKOM, og skal analyseres semiotisk med utgangspunkt i de tegnene og symbolene som spiller en viktig rolle i skinhead-miljøet i filmen.

Filmvisningen ble organisert av Programutvalget og var med på å gi studentene både faglig og sosial input.  Vi benket oss foran tv-en med popcorn, hjemmelagde muffins og frukt. Det ble en utrolig hyggelig kveld med både faglige og sosiale diskusjoner som forhåpentligvis var med på å kickstarte oppgaveskriving for alle sammen!

Takk for en hyggelig kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s