Planlegging av studietur 2015!!

 

Vi er tre studenter fra Programutvalget som i vår planlegger en studietur til Dublin. Hovedoppgavene ligger i å booke flybilletter, hostell, en felles middag og noe faglig opplegg som instituttet vil støtte. Den største utfordringen er å komme i gang tidlig nok med flybillettene, men norwegian er som oftest behjelpelige. I år blir vi 30 studenter fra 1. og 2. året på Kulkom som drar til Dubin.

 

Vi skal bo på et hostell midt i byen som vi har nesten helt for oss selv de fire dagene vi er der. Ettersom studieturene oftest legges til vinterferien i februar, er de fleste byene tomme for turister når kulkom inntrer. Det er en stor frihet, ettersom det kan være ganske kaotisk i storbyene i turistsesongen. Vi undersøker fasiliteter i nærheten av hosteller og lager et informasjonshefte til studentene før avreise, slik at fritiden kan fylles med å utforske byen på best mulig måte.

 

Det gjelder å være kreativ når det kommer til å planlegge faglig opplegg da kommunikasjonsproblemer kan oppstå og det kan ta lang tid å kommunisere via mail. Ambassader, guidede turer i byen eller i store bedrifter er mulige alternativer. I Dublin hadde vi håpet på en forelesning på Trinity College eller på University College Dublin, men ingen av oss har vært heldige å få svar. Vi fortsetter letingen etter et godt faglig opplegg og gleder oss til infomøte med studentene så vi kan glede oss sammen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s