Pat-Pils // Tirsdag 17.mars

Tirsdag 17. mars ble vi nok en gang samlet, både store og små, til et heidundrende kalas! «1. klassingene» hadde levert kvalifikasjonsoppgaven i Medievitenskap og alle var nå ferdig med førsteutkastet til KULKOM-oppgaven. Neimen om du trenger å be oss 2 ganger om stelle i stand en fest! Det var tid for månedens stipendpils og i tillegg var det jo St. Patricks day. Nå som vi hadde dype røtter i den irske kulturen etter studiebesøket i februar, var det ingen bedre anledning til ei lita feiring så vidt vi kunne se. Vi møttes på «Paddy’s pub» rett ved Nationaltheatret og flere hadde kledd seg pent i grønt for anledningen. Vi drakk øl, vin og irish coffee som om vi aldri hadde gjort annet, helt til kvelden omsider tok slutt. Nok en hyggelig sammenkomst med den flotte gjengen på Kultur og Kommunikasjon; jeg tror vi alle gleder oss til den neste!

 

PATPILS

 

PATPILS2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s