KULTURELITEN ANBEFALER – April 2015

Kultureliten-outline fin-03

April. FOR en måned. Den kommer. Den er her. Men hva er vel årets første vårmåned verdt uten aktiviteter å fylle den med? MOTHAAFUCKKYYAAA, ikke stress a, KE er her (Kultureliten;)). Som vanlig har Programutvalgets kulturpanel finkjemmet Oslos kulturkriker- og kroker for å gi deg noe å gjøre når eksamenslesingen blir uutholdelig. Dette er månedens anbefalinger:

Turist i egen by

”Søndag 12. April 2015 er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin gratis.”
Er det mange attraksjoner og museer du tenker du har lyst å besøke, men aldri har gjort? Føler du at du ikkje helt vet hva Oslo har å by på?
Oslo kommune og VisitOSLO deler ut gratis Oslo Pass på rådhuset (inngang fra Borggården) nå på søndag mellom 09.00 og 15.00. Da kommer du gratis inn på byens attraksjoner og museer, samt man kan reise gratis med Ruter og Bygdøyfergene. En unik, og gratis, mulighet til å oppleve mer av byen du bor i!

Facebook-event

VisitOSLO: Mer info

Konsert med Den Norske Studentersangforening og Grex Vocalis

Profesjonell korsang er en bortgjemt perle i norsk kulturliv. Liker du syngende menn og kvinner i finstas, gåsehud og musikk eller bare en av delene? Norges eldste og beste amatørkor, Den norske Studentersangforening, og landets ledende kammerkor, Grex Vocalis, inviterer i regi av sin felles dirigent, Carl Høgseth, til vårkonsert i Universitetes Aula, torsdag 23. April. En sjelden kulturopplevelse man nødig vil gå glipp av. Førsteårskulkommer Sverre synger i et av korene og kan hooke opp deg og dine med billetter til internpris.

Tid og sted: 19:00, Universitetets Aula

Pris: – 250,- i døra/billettservice. OBS! Ikke garantert sitteplass.

– 200,- ved kjøp fra kulkommer, Sverre Fjerdingstad. OBS! Garantert sitteplass og evig credz + tlfnr om interessert:))

Facebook-event

Elias mat & sånt

Hvorfor ikke prøve litt norsk tradisjonsmat til en rimelig penge? På Tullinløkka finner du Elias mat & sånt hvor de tilbyr et lite, koselig og rolig lokale med en herlig stemning. Maten varierer i alt fra ovnsbakt klippfisk til finnbiff, samt enkle lunsjretter og gode supper. De har i tillegg mange forskjellige norske øltyper! Nam, nam, nam!

Mer info

Tripadvisor

Peace out fra Kultureliten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s