Kulkom byttedag

IMG_8682

Studenthybelen er trang, og likeså studentbudsjettet. Derfor arrangerte PU og moi, Greta, Kulkom byttedag den fjortende april! Tanken var at all skrot, ting og aller mest klær, som vi ikke bruker og som tar opp plass på våre dyrebare kvadratmeter kunne tas med og byttes mot nye ting som vi har mer lyst på og bruk for!

Et gratis loppemarked ble satt opp for noen timer på et seminarrom på Harriet Holters hus på Blindern. Av byttevarene var det – ikke overraskende nok – mest klær, både til kulkomkvinner og -menn, ett koffertlass med bøker og også mer spennende saker som solbriller, mobildeksler, reflekser og legofigurer var det også mulig å få bytte til seg.

Bordene fyltes raskt opp med klær og ting, og Kulkommere fra alle årskull kom innom for å finne nye skatter og ta seg en kopp kaffe – et velfortjent avbrekk fra lesesalen!

IMG_8680

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s