Månedsbrev September 2015

Hei alle kulkommere!

Hva er og hva gjør programutvalget, tenker du kanskje? Vi er tretten kulkomstudenter som gjennom avstemning er valgt til å representere programmet. Vårt formål er å skape et levende og mangfoldig miljø for studenter ved programmet, samt å ivareta deres faglige interesser i forhold til studieadministrasjonen.

Vi har nå startet et nytt semester, noe som betyr at mange nye håpefulle akademikere har inntatt universitet – og KULKOM. Etter et fyrverkeri av en fadderuke er vi alle klare til befeste lesesalene og konsumere masse ny kunnskap.

I tilknytning til studiestart har Programutvalget fått 7 nye medlemmer. Dermed består PU nå av:

Leder: Ivar Simonsen
Nestleder: Paula Alexandra Suarez
Sekretær: Stine Rotnes
Økonomiansvarlig: Hege Reime
Arbeidslivsansvarlig: Vilja Kristine Arnøy, Julie Hval
Kultureliten: Hans Christian Aukan Bech, Kari Lisa Eide, Morten Oftedal Schwencke, Stian Gullner Klasbu
SVSU: Josefine Horn
Styremedlemm: Sverre Fjerdingstad, Johanne Furuseth
Webansvarlig: Stine Rotnes, Stian Gullner Klasbu

Hvis det er noe du som KULKOMMER ønsker å ta opp, det være seg saker tilknyttet pensum, forelesninger, seminarer eller sosiale arrangementer er det bare å ta kontakt med noen av disse.
Du kan også komme med forslag til arrangementer eller være med å arrangerer ting selv om du ikke sitter som medlem i PU!

Hva skjer i september?

Som sagt er noe av PU´s formål å skape et godt og sosialt miljø på studiet. Derfor har vi allerede noen arrangementer klare.

Det første som skjer i PUs regi er en stipendpils under Kulturnatt 11. Septmeber. Her drar vi til Cosmopolite på Torshov for en konsert med soulartisten Daniel Lemma (gratis inngang).

https://www.facebook.com/events/1624366574481818/

02. – 04. Oktober har vi booket en hytte i Bærumsmarka for vår årlige hyttetur. Dette er alltid en suksess, så vi håper så mange som mulig vil delta. Mer info og påmelding kommer snarest på facebook!

https://www.facebook.com/events/519671694854366/

MÅNEDENS ANBEFALING FRA KULTURELITEN

Hva er kultureliten? Kultureliten er Programutvalgets sosialkomite. Deres oppgave er å arrangere sosiale og mer eller mindre kulturelle happenings for KULKOMMERENE samt å komme med månedlige anbefalinger.

KULTURELITEN ANBEFALER STARTPAKKE
Ved Kari Lisa, Hans Christian, Stian og Morten

«Pffth, alle vet jo om det!» vil du som har vært osloborger en stund kanskje tenke om månedens anbefalinger. Men har du benyttet deg av dem enda? Trukke det!

For september har vi laga en liten startpakke, spekket med kulturtilbud du BURDE benytte deg av. Slik at neste gang du er lei av Netflix (som jo er hele tiden), kan du finne inspirasjonen til en real kulturopplevelse.

KONSERT

Konseptet «Strømløst» på Rockefeller dukker opp rett som det er på programmet. Gode (ofte kjente) artister, i en mer akkustisk nedstrippa innpakning.

Rockefeller, Torggata 16 – Hekla Stålstenga – Onsdag 16.09 – 290,- kr

KUNST

Nasjonalgalleriet må være Oslo’s aller beste museum. Hippe kurerte utstillinger i første etasje, og det beste av norsk kunsthistorie i andre etasje. Viktig å få med seg et dansk smørbrød med noe te til i Den Franske Sal, om du vil føle deg ordentlig kultureletistisk.

Nasjonalgalleriet, Universitetsgata 13 – Åpent alle dager – 30,- kr

MAT

Oslo’s store matgründer Jan Vardøen står for et helt nøkkelknippe (vaktmesterstørrelse) av gode restauranter/ barer i hovedstaden. Blant hans største suksesser er Villa Paradiso på Olaf Ryes plass, nå nylig også på Solli. Autentisk italiensk pizza, uten enerverende loungemusikk og annet jåleri (ref: Olivia).

Villa Paradiso, Olaf Ryes plass 8 – Åpent alle dager – 99-190,- kr

TIPS

Skaff deg et sesongkort på Nasjonal Jazzscene på Karl Johan. Det gir deg gratis inngang på alle konserter for skarve 700,- kr

Om du også skaffer deg et gratis ungdomskort på Det Norske Teateret, koster biletter deg bare 100,- kr.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s