Månedsbrev November 2015

november

Hei alle kulkommere!
Hva er og hva gjør programutvalget, tenker du kanskje? Vi er tretten kulkom- studenter som gjennom avstemning er valgt til å representere programmet. Vårt formål er å skape et levende og mangfoldig miljø for studenter ved programmet, samt å ivareta deres faglige interesser i forhold til studieadministrasjonen.

Mørket senker seg, samtidig som kulden fester sitt grep om Oslo. Allerede har butikken begynt å selge pepperkaker og julebrus, men heldigvis har vi ikke sett noe til julenissen enda. November er her, og det betyr at masse nytt og spennende er i vente:

  • Denne månedens stipendpils er satt til 20.november, og skal være sammen med våre venner i Utviklingsstudier. Nærmere tid og sted og kommer snarest.
  • 24. november blir det en ex.fac-quiz hvor førsteårs-kullet kan få testet ut sine kunnskaper før eksamen. Et facebook-arrangement vil komme på dette også, så følg med!
  • Vi samles fortsatt hver tirsdag kl. 14:15 i det sosiale rom for Kul(Samm1)Kom($t). Ta med deg dagens (første eller andre) lunsj og få kaffe, kake eller noe annet digg for en fysen mage.
  • Dato for årets julebord er også satt, denne blir 04. desember. Facebook-arrangement på den kan du se her.

Sjekk også ut kulturelitens anbefalinger for måneden her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s