DA KULKOM REISTE PÅ HYTTETUR 2016

Det var nok en gang duket for kulkoms eminente hyttetur. Vi var ikke helt klare for å gi slipp på fadderuken, så derfor pakket vi sekkene og tok beina fatt til Nordmarka.

dsc_0935

Turen vår begynte litt uheldig da strømmen hadde gått på t-banene. Konsekvensen av dette var at vi dermed ikke rakk bussen vi skulle ta fra Røa, og måtte derfor vente en time på neste buss. Heldigvis var det et par caféer der, som vi kunne vente i. En stor takk til blant annet Samson, hvor undertegnede fikk drikke en kaffe hos.

dsc_1016

 

Bussen kom og vi gikk av på Sørkedalen Skole. Det var nok uvanlig fult på denne bussen, da vi ble møtt en fortumlede blikk at intetanende passasjerer som helt sikkert ikke regnet med oss.

dsc_0971

 

Turen opp til hytten var nokså ustrevsom, dog kanskje mer slitsom for noen andre (les: jeg ble sliten). Men strevet var verdt det, da vi endelig ankom vår destinasjon.

dsc_0962

Litt slitne, men mest gira, satte vi igang med forberedelser av lunsj. På menyen sto en velsmakende Toro tomatsuppe med makaroni. Hei og hopp, det var godt! Gode og mette flyttet vi oss til ÈN av to stuer som var til vår disposisjon. Noen tok seg en liten power nap, noen spilte kort, noen pratet, og noen tok fram Yatzy. Det var godt å få slappet av litt, men hytteturkomitéen, bestående av undertegnede, Maja og Hans Christian, hadde litt leker planlagt, og det betød at festen var igang! Komitéens Hans Christian hadde ordnet en liten “Speed dating-lek” med planlagte spørsmål som ga rom for å bli litt bedre kjent med hverandre. På kulkom skal alle være venner! Selv om det leken var gøy, måtte den dog ta slutt. Det var duket for middag! Og hva var på menyen? Jo, hjemmelaget lasagne, focaccia, salat og aioli. Jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier: “takk (kokken) Marius! Det var helt nydelig!”

dsc_1018

dsc_1026
Mannekoret til Kulkom, Communicarer, disket opp med underholdning til middagen også!

 

Nå som vi hadde fått mat i mage var det klart for litt underholdning. Før middag hadde vi delt inn i seks grupper som alle hadde fått hver sin oppgave. Denne skulle fremføres for forsamlingen til alles glede og begeistring. Det var ikke mangel på dedikasjon og kreativitet fra alle parter. Godt gjennomført, kjære kulkommere!

dsc_1011

Kvelden fortsatte med godt humør, dans, og en lek og to – vi hadde det skammelig morro, alle som én. Avreise dagen kom alt for fort, og vi måtte pakke sammen og takke for oss.

dsc_1112

På vegne av alle kulkommere vil jeg utrette en stor takk til instituttet for sosiologi og samfunnsgeografi som sponset hytteturen for oss, samt vertene våre på Studenterhytta – Vi hadde et helt fenomenalt opphold!

Skrevet av Paula Suarez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s