Månedsbrev februar 2019

Skjermbilde 2019-02-10 kl. 20.31.23

Januar kom med studiestart, nytt semester og, for våre tredjeklassinger, begynnelsen på slutten også bedre kjent som skriving av bacheloroppgave. Etter en av de lengste januar-månedene i manns minne har januar endelig sagt farvel og med det har februar meldt sin ankomst med flere forelesninger og (forhåpentligvis) siste slutt på en ellers nydelig vinter.

Det er i februar, etter en seig oppstart, KULsammenKOMst igjen står på programmet. Som sist semester finner det sted i Det sosiale rom på tirsdager fra 12.30 til 14.00, og PU stiller som alltid opp med kaffe og te. Det er bare å møte opp med dagens lunsj eller stikke innom i pausen for de som har seminar og få en kopp kaffe. I februar måned kan vi også se frem til stipend og årets første stipendpils i regi av KULKOM. Dato for dette er 19. februar. Mer informasjon angående hvor det vil bli holdt kommer senere så stay tuned! Ikke minst gledes det til studietur til Edinburgh i slutten av måneden! Det jobbes fortsatt med de siste detaljene til det vi ellers bare kan tro og håpe blir en fantastisk tur til Skottlands hovedstad med KULKOM.

Håper alle får en fortsatt fin oppstart på semesteret!

 

Ida Kruse Rasmussen

Leder for programutvalget ved Kultur og kommunikasjon

 

 

Kultureliten anbefaler:

kultureliten-outline-fin-03

May Linn Garcia Vingsand, Jing Aurora Tvinnereim, Bjørn Emil Desbans og Petter Dehlie Frydenlund

 

Stand up på klubbscenen
Hver tirsdag er det stand up på Latter med studentrabatt og 18-års grense. Få med deg alle vennene dine (også de under 20<3) og forleng livet med en god latter etter tunge timer på lesesalen. Kun 105kr!

Mer info her

Tid og sted: Tirsdager kl. 21:00, Latter Aker Brygge

 

Anderson .Paak i Oslo Spektrum
Liker du fet musikk og kule musikere? Da bør du grave litt i lommeboka og ta deg råd til å se Anderson .Paak & The Free Nationals i Oslo spektrum 4. mars. Ikke la deg skremme av prisen, for dette blir garantert en konsert man sent kommer til å glemme.

Link til FB-arrangement her

Tid og sted: 4. Mars kl. 19:30, Oslo Spektrum

 

Strikk og drikk for UiO studenter
Strikking er i vinden, og to strikke- og drikkeglade studenter har tatt intitiativ til å arrangere en sammenkomst som også er et pilotprosjekt for en kommende studentforening på Blindern.

Link til FB-arrangement her

Tid og sted: 14. Februar kl. 18:00, Blindern

 

Ski-/aketur
Nordmenn (og -kvinner?) er visstnok født med ski på beina. Støtt opp om de folkelige kulturverdiene og utnytt snømengdene ved å gå en skitur i Oslomarka. Morsomt (i følge enkelte) og gratis! Hvis du ikke liker å gå på ski kan du eventuelt ake deg ned en vilkårlig bratt bakke.

PS: Har du ikke ski kan du låne dette fra f.eks. SIO Athletica Domus.

Tid og sted: når og hvor du vil

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s