Månedsbrev april 2019

Skjermbilde 2019-04-23 kl. 00.30.09

Det er blitt april og vi kommer enda ett skritt nærmere slutten på enda et semester. Siden sist har KULKOM hatt tverrfaglig fest på The Club sammen med UTV, SGO og SOS ANT. Det ble en super kveld tross mangel på såpeboblemaskin. Finn din fremtid ble også arrangert på U1 hvor kulkoms egne Magnus Brune stilte opp for å snakke om livet etter studiene. Hvis du følger KULKOM på Instagram har du også kanskje fått med deg at flere av de fantastiske medstudentene våre har hatt InstagramTAKEOVER. Er du førsteårsstudent er dette en gylden mulighet til å samle inspirasjon til valg av fordypning, en mulig utveksling, eller bare generelle studietips i eksamensperioden. Hold også utkikk etter en litt annerledes takeover fra selveste Anne Krogstad i nærmeste fremtid!

Nå som vi har kommet inn i eksamensperioden kommer også en liten påminnelse om Kulkom-biblioteket. Dette er et tilbud fra PU hvor alle kulkomstudenter kan låne det meste av pensum i de obligatoriske emnene på Kultur og kommunikasjon. Informasjon om hvor og hvordan finner du her.

boost
Bilde fra eksamensboost i 2018

I april har vi holdt den siste KULsammenKOMsten, men fortvil ikke! Den 6. og 13. mai er det planlagt eksamensboost, hvor det vil være mulig å komme innom PU-kontoret for å få påfyll av både sunn og usunn snacks, kaffe, te, saft, eller bare for å slå av en prat. Kontoret være åpent for alle kulkommere fra kl. 10 til 14.

PU arrangerer også studieteknikksseminar for førsteårsstudentene før KULKOM1001-eksamen, for å gi inspirasjon og tips til hvordan en kan lese til eksamen. Dette vil foregå den 30. april fra kl. 12 til 14. Det vil også bli servert pizza så her er det ingen grunn til å ikke møte opp! Link til arrangementet på Facebook med mer informasjon finner dere her.

Vi ønsker også å minne alle på å bruke sin stemme i studentvalget 2019. Dette er en mulighet for oss som studenter å påvirke universitetet. Fristen for å stemme er 30. april og du kan stemme ved å følge denne linken.

 

Håper alle har hatt en fin påske og masse lykke til med alle innleveringer og eksamener!

Ida Kruse Rasmussen

Leder for programutvalget ved Kultur og kommunikasjon

 

Kultureliten anbefaler:

kultureliten-outline-fin-03

May Linn Garcia Vingsand, Jing Aurora Tvinnereim, Bjørn Emil Desbans og Petter Dehlie Frydenlund

Harry Potter quiz og suppe
Er du Harry Potter-fan? Heimatt på Løkka har Harry Potter quiz torsdag 25 april. Her kan man stille med lag på fire personer, minuspoeng hvis man er fler! Det er noen få ledige bord til drop-in, så sikkert lurt å være tidlig ute. Quizen er på engelsk!
Sted Heimatt
Tid: Torsdag 25 april 17.00-21.00
Link til FB-arrangement: her

Gratis selvforsvarskurs for kvinner
Lyst til å lære å forsvare deg? Er du kvinne? Da kan du bli med på gratis selvforsvarskurs! Dette er kjekt å kunne, man vet (dessverre) aldri når man har behov for å forsvare seg. Kurset varer i 2 timer – ta med treningsklær!
Tid: Søndag 28 april kl. 12.00.
Sted: Frontline Muay Thai Kampsportssenter (Dronning Margretes vei 11, Vallhall Arena
Link til FB-arrangement: her

Dyrk nabolaget!
Synes du temaene urban dyrking, bærekraftig mat og matproduksjon er spennende? Landbrukskvartalet arrangerer gratis nabolagsfestival. Her vil det bli foredrag og workshops. Det vil også være en foodtruck stående hele dagen så det er mulighet for å kjøpe mat om man blir sulten.
Tid: Fredag 26 april kl. 15.00 – 22.00
Sted: Landbrukskvartalet, Schweigaards gate 34
Link til program og FB-arrangement: her

Gratis utekino – “Notting Hill”
Alltid hatt lyst til å dra på utekino? Nå begynner det endelig å nærme seg sommer og tenk så deilig å sitte ute med et varmt teppe og se på film! Visste du at klassikeren Notting Hill har 20 års jubileum i år? Filmen vises gratis på Tjuvholmen 4 mai.
Tid: 4 mai kl. 22.00 – 00.30
Sted: Tjuvholmen
Link til FB-arrangement: her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s