Månedsberv mai 2019

Skjermbilde 2019-05-09 kl. 17.27.47

April kom og gikk med påskeferie og varmerekorder, og mai har nå meldt sin ankomst med fridager, regn og forhåpentligvis flere varmegrader. Så langt har PU arrangert studieteknikksseminar for førsteårsstudentene med goodiebags, kulkom1001-quiz og pizza. Håper alle som kom fikk noe ut av det og masse lykke til med øvingen frem mot eksamen! Vi har også hatt eksamensboost for alle våre flinke studenter de to siste mandagene hvor PUs egne kontor, rom 212 på Eilert Sundts Hus, er åpent for alle KULKOMstudenter fra 10 til 14. Det er bare å komme innom for kaffe, te, saft, sunne og usunne snacks!

IMG_3659

Som alltid, følg oss på instagram for flere oppdateringer om alt som skjer fremover mot sommeren.

 

Jeg ønsker alle lykke til frem mot eksamener, og håper alle får en nydelig 17. mai med masse is!

Ida Kruse Rasmussen

Leder for programutvalget ved Kultur og kommunikasjon

 

kultureliten-outline-fin-03

May Linn Garcia Vingsand, Jing Aurora Tvinnereim, Bjørn Emil Desbans og Petter Dehlie Frydenlund

17. mai frokost for studenter

Endelig kommer dagen nordmenn elsker å feire, nemlig 17. mai. I den anledning arrangerer SiO frokost med underholdning og tradisjonelle leker, slik at du slipper å planlegge dette selv. Frokosten begynner kl. 08.00 og varer til barnetoget begynner kl. 10.00.

Tid og sted: Fredag 17. mai kl. 08.00-10.00, Hagen i St. Olavsgate 32
Link til FB-arrangement her

 

17. mai “festival”

Men hva skal du gjøre når SiOs frokost slutter, lurer du kanskje på? Da tar du rett og slett bare turen videre til Myntgata 2 hvor Ballroom Oslo arrangerer gratis “festival” i sin bakgård. Det vil være foodtrucks på stedet, livemusikk, samt salg av diverse sprudlende å ha i glasset. Suit up, møt opp og kos deg med venner hele dagen!

Tid og sted: Fredag 17. mai kl. 10.00-22.00, bakgården til Myntgata 2

Link til FB-arrangement her

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s